Swingende KortingOp zaterdag 7 maart tovert Swing Latino een gedeelte van het Marie Heinekenplein in een Latin straatfeestje met workshops: Salsa en la calle (Salsa op straat)
Geniet van lekkere Salsa & Bachata nummers samen met je vrienden en familie! Weet je nog niet hoe je Salsa of Bachata danst? Geen probleem! Volg onze workshops voor het terras van grandcafé Vrienden en binnen no time sta jij ook te swingen op de dansvloer!
Grandcafé Vrienden is de perfecte plek om lekker een drankje te doen, te lunchen of dineren. In het geval van slecht weer vinden de activiteiten in het café plaats.
Noteer dus snel in je agenda: 'Salsa en la calle' op 7 maart @ Marie Heinekenplein nr 33.
wil je meer leren over Salsa, Bachata en andere latin dansstijlen? Kom naar de gratis proeflessen op 10, 11 en 16 maart.
We geven danslessen in verschillende niveaus in onze locatie in de Pijp in het Dovenontmoetingscentrum aan de Stadhouderskade 89, Amsterdam
Check het rooster voor de gratis proeflessen via deze link: http://bit.ly/1JGZq3wsalsaenlacalle-25april
SWING_LATINO

Swinglatino is voor haar leden een exclusieve samenwerking aangegaan met +31 Vastgoed

De “swingende” korting die voor Swing Latino leden geldt is bij verkoop 25% van de gebruikelijke courtage en 15% bij verhuur.

Herman Stuger en Mirjam Abrahams zijn de 2 makelaars werkzaam bij +31 Vastgoed, aangesloten bij VBO Makelaar, een branchevereniging. Beiden professionals die elke klant maatwerk bieden bij het (ver)kopen en (ver)huren.

Meer weten over hun werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan contact op met Herman Stuger:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
mob: 0611331818