Latin Spirit Events

lse_vrijgezellenLatin Spirit Events is gespecialiseerd in evenementen met een latin touch.

Heb je binnenkort een verjaardag, trouwpartij of ander feest te vieren? Verras jezelf en je gasten met een evenement met een Latin tintje! Latin Spirit Events biedt verschillende bands, dj's, workshops, catering, entertainment en locaties die uw feest onvergetelijk maken!

Ook voor bedrijven verzorgt Latin Spirit Events o.a. workshops, feesten, vergaderbreaks, bewegingsprogramma's en evenementen op maat.

Contact: 020 - 663 67 91 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Verjaardag vierenlse_balloons

Ben je binnenkort jarig of ga je een feest organiseren en wil je eens wat anders? Latin Spirit Events biedt verschillende workshops, dj's en catering om je party op te leuken! Ook kan je kiezen voor een themafeest zoals een Braziliaanse Samba feest of een Salsa party!

Een leuke Tuk Tuk trip of boottocht door de grachten van Amsterdam is ook mogelijk. Vul je uitje aan met een swingende salsa workshop, een tropische maaltijd en/of een lekker cocktail.

 

 

 


 

(Thema)feestenlse_braziliaans_feest

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes voor het organiseren van een geslaagd feest; de aankleding, de acts en de muziek!

Braziliaanse party
Een feest met Braziliaanse vrolijkheid en temperamentvolle samba, dat je regelrecht op het strand van Copacabana brengt. Met braziliaanse hapjes, een percussie band en samba danseressen in fraaie kostuums en kleurrijke veren.

Spaanse party
Een feest met Spaans temperament en vuur, waarbij allerlei mooie vakantieherinneringen naar boven komen. Uitstekende koks met een heerlijk tapasbuffet, muzikanten met Spaanse gitaren en prachtig geklede danseressen die een gepassioneerde dans uitvoeren.

Tropical partylse_flamenco
Onze Tropical Party bezorgt u en uw gasten een onvergetelijke avond met veel dansplezier en volop show. Maak kennis met de eerste danspasjes van de Merengue en de Salsa onder leiding van een van onze professionele dansparen. Daarna zorgt onze dj met een beetje Merengue en Spaanstalige pop, maar ook met de voor ieder bekende classics, dat de voetjes van de vloer gaan. Een Caribische limbo show maakt uw party compleet tot een op en top tropische belevenis!

U kunt uw feest geheel naar wens invullen.

 

 

 


 

Vrijgezellenfeestenlse_frontvrijgezellenfeest

Gaat een vriend of vriendin binnenkort trouwen? Organiseer een vrijgezellenfeestje! Volg een gezellige workshop (bijv. 'Sexy Latina Moves' voor de vrouwen en 'percussie workshop' voor de mannen). Na de inspanning is het tijd voor een drankje en heerlijke hapjes. Neem een lekkere cocktail om in de latin sfeer te blijven!

Toe aan nog iets leuks? Kies voor een gezellige boottocht door de grachten van Amsterdam met onbeperkt bier, wijn en fris of ervaar een leuke Tuk Tuk rit.

 

 

 

 


 

Openingsdanslse_openingsdans

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Wij helpen u graag deze mooie dag helemaal onvergetelijk te maken met een unieke swingende openingsdans. De dans zal geheel afgestemd zijn op uw niveau door een professionele danschoreograaf. Ook als u niet veel danservaring heeft en liever een dans met eenvoudige pasjes aanleert is dat geen probleem. U kunt gebruik maken van uw eigen muziek, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een mix voor u samen te stellen. Met de persoonlijke dansbegeleiding van Swing Latino zult u zorgen voor een spetterende opening van uw feest!

 

 

 

 


 

 

Latin Bedrijfsfeestlse_braziliaans_feest

Volgens uw wensen en budget maakt Latin Spirit Events van uw bedrijfsfeest een ware Latin feestje! Dit is uiteraard op maat.

Een voorbeeld van een Latin party: een party met lekkere Latijns-Amerikaans hapjes of een uitgebreid buffet. Maak het swingend door een echte samba band en danseressen in fraaie kostuums en kleurrijke veren. Volg met uw collega’s een salsa workshop en show je latin moves later op de mooi versierde dansvloer waar een DJ de lekkerste Latijns Amerikaanse hits draait. Heeft u liever een live band? Dat kan ook!

 

 

 


 

 

Vergaderbreakslse_vergaderbreak

Uw meeting of vergadering onderbreken met een smakelijke lunch, een vrolijke en ontspannende dans- of percussie workshop, waarin het samen doen centraal staat, een afsluiting met een drankje en een hapje met als klap op de vuurpijl een wervelend showelement. Dit alles kan het succes van uw meeting en de teambuilding binnen het gezelschap alleen maar bevorderen. Voeg daarbij het tropisch tintje van deze breaks en laat de warmte van Latijns-Amerika haar werk doen!

 

 

 


 


Bewegenlse_jogger

Bewegen werkt! 30 minuten per dag maakt productiever en is goed voor het lichaam.

Lekker swingen

Speciaal voor bureauzitters en computergebruikers: een half uurtje “swingen” op salsa en andere Latin ritmes houdt je fit. Het lijkt op dansen, maar je hebt er geen partner voor nodig. Vrolijk intermezzo waarna je weer ontspannen en fit kunt doorgaan met de dagelijkse taken.

Circuit training
Circuit training is een van de beste manieren om vet te verliezen, spieren op te bouwen en ook voor cardiovasculaire oefeningen. Deze workout is een mix tussen conditie en kracht om het vet verbranden te verhogen door de maximale fysieke inspanning en hartslag te behalen. De bedoeling van een circuit training is dat er tussen de oefeningen zo min mogelijk gerust wordt.

 

 


 

Evenement op maatlse_evenementopmaat

Ieder evenement is uniek en daarom organiseert Latin Spirit Events ook evenementen op maat. Heeft u een idee in gedachten, maar weet niet hoe u dit kan verwezenlijken? Latin Spirit Events denkt graag met u mee.

De creatieve mogelijkheden zijn uiteraard heel divers en aan de hand van uw doelstellingen gaan wij voor u aan de slag.

 


lslogo

Contact

Telefoonnummer: 020 - 663 67 91

Emailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.